Myrthe, Bloom Stijlcoach

Bloom Traject

In het Bloom traject komt stijl, kleur en psychologie samen. Een één-op-één traject dat een combinatie is van persoonlijke coaching op jouw binnen EN jouw buitenkant.

Kleur- en stijladvies mét persoonlijke coaching

Gedurende zo’n 4 maanden gaan we samen naar de kern van wie jij bent: Wat zijn jouw waarden, talenten en verlangens? Hoe kan jij echt jezelf zijn en hoe voel je je dan? Wat dóe je dan?

Vervolgens vertalen we dit ook heel praktisch en concreet naar jouw buitenkant. Welke stijl reflecteert de echte jij? Welke kleuren laten jou krachtig voelen en uitkomen?

We werken samen toe naar een kast die reflecteert wie je bent en waar je voor staat. Met als uiteindelijke doel: transformatie.

Waarom het woord Bloom?

Bloom vormt een mooie metafoor. In een dichte bloem blijft schoonheid verstopt. Een bloem is juist gemaakt om haar schoonheid te delen, om te bloeien. Wij gaan op zoek naar waar jouw kracht zit en waarvoor jij staat zodat jij ook tot bloei komt.

Bloom Stijlcoach, Myrthe Frederix, Amsterdam
stijladvies op maat

Jouw superpower ontdekken

Ben jij klaar voor transformatie? Voor een ontdekkingstocht naar jezelf die ook praktisch in je garderobe tot uiting komt? Ben jij die ondernemende vrouw die wil voelen en uitstralen wie ze werkelijk is?

Na het Bloom traject ga je niet alleen staan voor jouw unieke kracht maar is deze ook duidelijk zichtbaar aan de buitenkant.

Als stijlcoach verbind ik psychologie met stijl en kleur. Om zo jouw binnen- en buitenkant samen te brengen. We gaan jouw superpower en waarden ontdekken en dit zichtbaar maken.

Deze combinatie van coaching en esthetiek zorgt ervoor dat we de unieke schoonheid binnen in jou ontdekken en aan de buitenkant doen uitstralen. Want de buitenkant vormt het middel en niet het doel.

“Omdat ik in een transitiefase zat op zowel werk als privé vlak, trok Myrthe’s traject me aan. Een van de doelen was mezelf professioneel, krachtig en succesvol presenteren. Passend bij de volgende stap in mijn carrière. En daarnaast was het mijn verlangen om een positiever zelfbeeld te krijgen.”

– Maartje Bruning, oprichter Doula Academie

Voel je dat er meer is?

Sta je op dat punt in je leven dat er stappen gezet mogen worden? Dat jij zichtbaarder mag zijn, of dat jouw buitenkant niet meer matcht met jouw innerlijk?

Door te kijken waar jij nu staat, kunnen we duurzaam stappen zetten aan de buitenkant.

Herken je dit?

 • Ben jij de afgelopen tijd enorm gegroeid als vrouw of ondernemer, en geeft jouw kledingkast niet meer weer wie jij bent?
 • Heb je de afgelopen periode weinig aandacht en tijd aan jezelf besteed?
 • Voel je dat er nog zoveel meer uit jezelf te halen is? Van binnen én van buiten?
 • Heb je een (over)volle kledingkast, maar weinig dat kloppend voelt?
 • Is het tijd voor de volgende fase in je leven en voor een stijl en keuzes die echt bij je passen? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken of waar je moet beginnen?
 • Wil je jouw bedrijf nog steviger neerzetten door uit te stralen wie je echt bent? En daarmee klanten aantrekken die precies bij jou passen?
 • Wil jij gaan staan voor wie je in de essentie bent? Zodat je tot bloei komt?
stijl plus psychologie

Een passende innerlijke en uiterlijke identiteit

Tijdens het Bloom traject gaan we de diepte in. We gaan verder dan alleen kijken naar kleding of pasvorm. Het traject is een holistische benadering van wie jij bent. Van binnen en van buiten. Op een positieve en opbouwende manier. Zie het als een cadeau aan jezelf!

Na het Bloom traject…

 • Heb je helder waar jouw kracht en verlangens liggen. Leef je meer in lijn met wie je werkelijk bent. In gedrag, keuzes én je kleding.
 • Sta je voor wat jou uniek maakt.
 • Heb je een duurzame vaardigheid voor het leven geleerd. Je weet nu welke stijl en kleuren je het mooiste staan en hoe je ze in kan zetten voor jouw persoonlijke doelen en jouw onderneming.
 • Doe je nooit meer een miskoop (waarmee je zeeën van tijd, geld en energie bespaart).
 • Voel je dat alles weer flowt en stroomt en merk je dat dit privé en zakelijk doorwerkt. Je trekt meer klanten aan die echt bij jou passen.
 • Heb je een garderobe met alleen maar lievelingskleren, die past bij je waarden, persoonlijkheid en wat je uit wilt stralen.
 • Klopt jouw binnenkant met de buitenkant en ben je duidelijk zichtbaar, straal je en voel je je zelfverzekerd.

Als jij je kleedt naar jouw essentie en gaat staan voor jezelf, dan werkt dit door op alle vlakken van je leven.

Als gevolg hiervan trek je meer mensen en omstandigheden aan die perfect bij jou passen, voel je je zelfverzekerder en sta je steviger in je werk en relaties.

Na dit traject past jouw innerlijke identiteit bij jouw uiterlijke identiteit en dat voel je.

De verbinding van het innerlijke met het praktische maakt dit traject zo waardevol.

“Door Myrthe’s intuïtieve manier van werken voelt transformeren niet zwaar maar juist heel erg leuk en licht!

Haar achtergrond als psycholoog en gevoeligheid voor esthetiek is een unieke combinatie.

Het is haar talent is om de unieke schoonheid en kracht in jou te zien, zodat je die zelf ook kan zien en uitstralen. Wat als je die innerlijke kracht die je voelt ook echt letterlijk op je lijf kan dragen?!

Ik ben blij dat ik dit traject nu volg en voel me iedere dag een beetje groeien. Door haar open persoonlijkheid en intuïtieve manier van werken voelt transformeren niet ‘zwaar’ maar juist heel erg leuk en licht!”

– Didi Lehnhausen, autonoom kunstenaar

“Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Niet alleen heb ik nu een kast met alleen maar lievelingskleding waar ik dolblij van word en die precies uitstralen wie ik wil zijn, ook voel ik van binnen dat het klopt en voel ik me krachtiger dan ooit tevoren. En dat maakt dat ik me in het dagelijks leven blijer voel, maar ook dat ik veel steviger sta in mijn bedrijf.”

– Fiona Chandler, business coach

Waarom uiterlijk en innerlijk?

Ik geloof in deze unieke combinatie. Mijn achtergrond als psycholoog gecombineerd met het praktische van kleding, stijl en kleur. Hiermee creëren we een duurzaam resultaat. Ik hou daarbij van diepgang, maar niet op een zweverige manier. We gaan praktisch te werk. Zodat jij echt stappen gaat zetten.

Het is allemaal met elkaar verbonden: stijl en kleding zijn een uitdrukking van wie je bent. Van hoe je je voelt of wilt voelen. Kleding, maar ook kleuren, zie ik als een communicatiemiddel en vaak komen belemmerende processen in jouw kleding tot uiting. Dit communiceer je dus ook onbewust. Dat kan ruis opleveren en je tegenwerken in je groei.

Niet meer in jouw oude versie blijven hangen

Zo kan het zijn dat je als mens gegroeid bent in je werk of onderneming, maar dat je merkt dat je stijl daar niet meer bij matcht. Dat het niet meer klopt met wie je bent en wat je wil uitstralen. Het lef dat je als ondernemer ervaart, komt niet terug in je kledingstijl. Waardoor je ook in je bedrijf afgeremd wordt en niet de klanten aantrekt die je zou kunnen aantrekken.

Of je bent moeder geworden, fysiek en emotioneel door een grote verandering heengegaan. Hierdoor ben je jezelf uit het oog verloren. En besteed je minder aandacht aan wat je belangrijk vindt en waar jij blij van wordt.

Je kunt zijn blijven hangen in een ‘oude versie’ van jezelf: van voórdat je lijf veranderde, of voórdat je serieus ging verdienen.

Door in je oude kleedpatroon te blijven beperk je jezelf in jouw groei en in het ‘hier en nu’ goed voelen.

Belemmeringen herkennen

De belemmering kan zijn dat je het jezelf nog niet gunt. Dat je onbewuste, beperkende overtuigingen hebt over zichtbaarheid. Of dat je vast zit in aannames over wat anderen van jou verwachten. Samen kijken we naar waar het vandaan komt, zodat je dit stuk bij jezelf kan veranderen.

Jezelf bekrachtigen met kleding

Daarnaast gaan we op zoek naar de kleuren en stijl die aansluiten bij jouw waarden en verlangen. Zodat je je gaat kleden in lijn met wie je in essentie bent. En op die manier jezelf bekrachtigt.

Wat zegt jouw kast over jou? Welk gevoel geeft jouw kast je? Rust, chaos of misschien is het wel één groot vraagteken? Dit aanpakken begint aan de binnenkant en dat is dus ook waar we starten in het Bloom traject.

“Een aanrader voor elke ondernemende vrouw die wil shinen en aan alles voelt dat ze toe is aan het volgende level.”

– Fiona Chandler, business coach
onderliggende thema’s aanpakken

Transformatie

Het doel is transformatie. En jouw precieze doelen? Dat beslis jij. Samen bespreken we ze voorafgaand aan het traject. We leggen de basis van waaruit we verder werken en opbouwen.

We kijken naar wat er echt speelt bij jou. Vaak zijn er onderliggende thema’s die meer ruimte nodig hebben. Daar is plek voor in het traject.

 • Thema’s zoals zichtbaarheid of een stuk loopbaancoaching. Hoe laat je zien wat jou bijzonder maakt? Wat is eigenlijk je talent? Wat is belangrijk voor jou in je leven, zit je op de goede weg?
 • Misschien ben je gegroeid als ondernemer, heb je stappen gemaakt, maar vind je het lastig om die groei ook te vertalen naar aandacht voor jezelf én je kast.
 • Misschien zijn er blokkades waar aan gewerkt moet worden. Zoals jezelf meer gunnen, een laag zelfbeeld of beter je grenzen aangeven.
 • Thema’s die zowel zakelijk als privé kunnen spelen. Zoals het bijzondere proces van moeder worden, dat zoveel brengt maar ook zóveel van je vraagt. Veranderingen in je lichaam, en de balans tussen werk en thuis.

Door aan deze thema’s aandacht te geven wordt de transformatie succesvol en duurzaam. In jouw persoonlijke leven, maar ook zakelijk. Het werkt overal in door.

“Ik heb nu een legere kast en meer ruimte in mijn hoofd. Besteed meer tijd en aandacht aan mezelf. Heb meer plezier en zelfvertrouwen gekregen in winkelen.

Mijn garderobe past bij m’n persoonlijkheid. Ik ben wie ik wil zijn. En ben nu ook die next level professional in m’n kledingkeuzes.

In de sessies met Myrthe heb ik mogen ervaren dat ik er mag zijn. Dat ik liefdevoller naar mezelf mag kijken. Mezelf meer mag gunnen. Innerlijk maar ook uiterlijk.”

– Maartje Bruning, oprichter Doula Academie

Voor wie is het Bloom traject geschikt?

Dit traject is voor ondernemende vrouwen die willen voelen en uitstralen wie ze werkelijk zijn.

 • Voor ondernemers die een volgende stap willen zetten. Je voelt dat de groei die je hebt doorgemaakt ook vertaald mag worden naar de buitenkant.
 • Voor vrouwen die zichzelf dit gunnen en klaar zijn voor meer diepgang. Je hebt veel aan anderen (je klanten, je gezin) gegeven en bent nu klaar voor je eigen bloei.
 • Als je in een nieuwe fase van je leven bent aangekomen: je bent moeder geworden of hebt een shift gemaakt in je carrière. Misschien ben je jezelf kwijtgeraakt of voel je je zoekende. Je wilt weer in je kracht komen te staan.
stijladvies plus persoonlijke coaching

Hoe zit het traject eruit?

Het traject bestaat uit meerdere sessies waarbij we echt de diepte ingaan, maar ook praktisch te werk gaan. Er zijn 5 hoofdsessies, aangevuld met 2 verdiepende coachsessies om ruimte te kunnen geven aan thema’s die extra aandacht nodig hebben. Het is maatwerk, en jouw doel is leidend.

1. The Deep Dive

Bij de start van het traject leggen we het fundament waar we het hele traject op kunnen terugvallen.

We bespreken wie jij bent, waarvoor jij staat privé en als professional. We kijken naar jouw Pinterest en vision board en gaan op zoek naar jouw waarden en talent. Waar ligt jouw verlangen en waar wil je naar toe?

De diepte in dus. En niet alleen vanuit je hoofd, maar ook vanuit creativiteit.

2. Persoonlijk Kleurenplan

In deze sessie gaan we praktisch aan de slag. We onderzoeken welke kleuren jou technisch gezien staan, maar ook welke kleuren jou helpen bij jouw verlangens en doelen. De kleurdoeken vormen hierbij een belangrijk middel.

Indien van toepassing kijken we naar hoe je jouw kleuren kan inzetten voor je personal branding.

Na de uitgebreide kleurenanalyse ontvang je van mij een gepersonaliseerd paspoort met jouw allermooiste kleuren. Dit kan je de rest van je leven gebruiken voor effectief winkelen.

3. Worthy Wardrobe

We duiken jouw kledingkast in en we gaan aan de slag met wat jou het mooiste staat.

Welke pasvormen passen bij je, maar ook wat voelt passend bij jouw verlangen en waarden? Wat ‘zegt’ jouw kledingkast? Geeft ze energie of kost ze energie en klopt dit met wat we in de vorige sessies behandeld hebben?

We maken combinaties met jouw bestaande kleding en bepalen wat er nog mist voor jouw droomgarderobe en powerstijl.

4. Waardegerichte winkelsessie

Time for putting things to practice! We gaan samen winkelen om zo ver mogelijk tot jouw droomgarderobe te komen. De vorige sessies vormen hiervoor de basis, waarbij we in de praktijk oefenen wat je geleerd hebt. Alles komt hier samen, je gaat het zelf ervaren.

Het winkelen gaat niet alleen om het vullen van jouw kledingkast, maar vooral over hoe je duurzame keuzes maakt die passen bij jouw waardes.

Het winkelen kan een combinatie zijn van online en offline winkelen.

5. Veranker jouw verandering

In deze laatste coachsessie staan we stil bij alles wat er is veranderd. We kijken terug op het traject, waar je nu staat en waar je eventueel nog tegenaan loopt.

Past jouw garderobe nu bij wie je bent en wilt zijn? Hoe voel je je? We verankeren alle stappen die gezet zijn zodat jij hiermee verder kan.

Bonus: Twee coachsessies

Tijdens het gehele traject is er ruimte voor twee extra coachsessies. We behandelen de onderdelen die tijdens de deep dive naar boven komen en extra aandacht verdienen. Misschien heb je een loopbaanvraagstuk, moeite met grenzen aangeven of moeten we extra aandacht aan jouw zelfbeeld besteden.

Het uiterlijke en innerlijke proces kunnen niet zonder elkaar en daarom bied ik deze extra verdieping aan. Zo heb jij duurzaam resultaat van dit hele traject.

De sessies zijn maatwerk en plannen we in op momenten die passend zijn binnen jouw vraagstukken.

Praktische informatie

De live sessies van het traject zijn verspreid over zo’n 3 á 4 maanden en samen plannen we de afspraken. We spreken voornamelijk in Amsterdam af. Na elke sessie ontvang je een (stijl)verslag. Hier kan je alle belangrijke dingen terugvinden (en in de toekomst op terugvallen).

Na de kleurenanalyse ontvang je een kleurenpaspoort. Zo heb je jouw perfecte kleuren altijd bij de hand. Gedurende in totaal een half jaar sta ik aan je zijde en kun je via de mail terecht met al je vragen. Het doel is dat je hierna vol zelfvertrouwen verder kan.

Vooraf aan het traject maken we kennis via een zoom call en bespreken we waar jij staat, wat jouw behoeften zijn en kijken we of er een match is.

“De combinatie die Myrthe biedt als stijlcoach met al haar ervaring op psychologisch gebied is letterlijk: een cadeautje. Myrthe is wat mij betreft aan te raden aan iedereen die klaar is om in de spiegel te kijken en te denken: ‘ik mag er zijn’ en ‘ik voel me klaar om mijn echte zelf te laten zien’. Dan is Myrthe JOUW vrouw.”

– Maartje Bruning, oprichter Doula Academie

Over stijlcoach Myrthe

In mijn Bloom traject combineer ik mijn achtergrond in de psychologie met mijn liefde voor kunst en esthetiek. Een unieke combinatie waarmee ik op een opbouwende en positieve manier, vrouwen in hun licht laat staan.

Er zijn nauwelijks psychologen die de buitenkant ook meenemen, terwijl dit enorm mooi en waardevol is.

Ook ik heb mijn eigen weg gevolgd, met vallen en opstaan. Ik ben in mijn kracht gaan staan en help nu andere vrouwen hetzelfde te doen. Met het doorbreken van belemmerende ideeën en het laten zien hoe uniek je bent. Dat is waar ik energie van krijg.

Veelgestelde vragen

Is betalen in termijnen mogelijk?

…Jazeker. Ik vind het heel belangrijk dat dit Bloom traject voor iedere vrouw een mogelijkheid is. Als betalen in termijnen jou helpt, dan kijken we samen naar een aanpak die passend is! Weet dat alles bespreekbaar is.

Wat is de investering in tijd?

…Het traject bestaat uit vier sessies die ieder ongeveer 3 uur duren. En drie sessies die 1 á 1,5 uur duren. We stemmen altijd samen af wat past binnen jouw agenda. Met sommige mensen ga ik heel snel, met anderen verspreiden we de sessies wat meer. Bedenk dat je alle tijd die je hierin steekt dubbel en dwars terugverdient. En juist als je hier géen tijd voor voelt, dan is het waarschijnlijk precies wat je nodig hebt.

Ben ik als man ook welkom?

…Ja! Van harte!

Kan ik deze investering zakelijk aftrekken?

…Dat ligt aan het type onderneming die je hebt. Het beste kan je dit zelf even nalopen (eventueel met je boekhouder).

Is dit traject alleen voor ondernemers?

…Nee. Ik richt me op ondernemende vrouwen met een missie. Dat zijn in de praktijk vaak ondernemers, maar zeker niet altijd. De ondernemende vrouw staat voor mij voor een vrouw die wil groeien en bloeien. Die zichzelf en haar ontwikkeling serieus neemt en stappen wil zetten richting haar eigen geluk.

Ik twijfel of dit het moment is?

Het is altijd de juiste moment om in jezelf en je bloei te investeren. Ik geloof dat het juiste moment niet bestaat. Vaak denken we ‘als ik eerst dit bereikt heb, dan…’ Maar vaak bereik je datgene wat je wilt veel sneller als je nu de keuze voor jezelf maakt.

Die obstakels die je misschien voelt, dat is iets waar we juist tijdens het traject mee aan de slag gaan.

Ik twijfel over de investering?

Wat gaat het je opleveren als je de investering nu niet doet? Wat gaat het je misschien wel kosten? Door nu te investeren ga je sneller de stappen zetten die je wilt bereiken. Dit werkt door in alles wat je doet. In je privéleven, maar ook in je zakelijke groei. Het bespaart je tijd en energie, je weet beter wie je bent en wat je wilt. Waardoor je beter en sneller keuzes kan maken richting groei.

Denk daarnaast aan ál het geld dat je bespaart door geen miskopen meer te doen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Het Bloom traject

Wil jij ook stijladvies én persoonlijke coaching?

Wie kiest voor het Bloom traject, kiest voor een persoonlijke ontwikkelingsreis, met als eindresultaat vreugdevol jezelf zijn.

 • Vrijblijvend kennismaken;
 • Verbinden met wie jij in de kern bent en hiervoor gaan staan in je keuzes en kledingstijl
 • Coachingsessies waarin we jouw thema’s aanpakken voor een duurzame transformatie;
 • Je eigen stijlverslag en kleurenpaspoort om vanaf nu altijd op terug te kunnen vallen;
 • Een droomgarderobe die past bij jouw waarden, persoonlijkheid en wat je uit wilt stralen!

Na het Bloom traject sta je voor jouw unieke kracht én is deze ook duidelijk zichtbaar aan de buitenkant.

Investering: €2900 excl. btw